top of page

Waar Lenzo voor staat

Waar Lenzo voor gaat

Lenzo is een duurzaam bedrijf dat zijn plaats binnen de houtwereld wil opnemen d.m.v. correct en verantwoord ondernemen als lokale werkgever met een hoog sociaal engagement.

Onze visie, onze missie

Lenzo is een groeiend houtbedrijf. Maar groei en bloei mag niet ten koste gaan van andere waardevolle dingen, vinden wij. Lenzo neemt daarom altijd en overal haar verantwoordelijkheid op en doet er alles aan om te groeien op de juiste manier. En daar slagen we aardig in!

“Groeien op een verantwoorde manier, is de mooiste manier om te groeien!”

HHZL1617.JPG

Sociaal engagement. Bij Lenzo verdient iedereen een gelijke kans. Jong, oud, langdurig werkloos, wel of geen diploma, … Achtergrond speelt geen rol. Lenzo is een inschakelbedrijf, erkend door de Vlaamse Overheid, waar iedereen meer dan welkom is!

Onze liefde en ons respect voor Moeder Natuur is groot. Daarom is al het hout dat bij Lenzo aankomt afkomstig van duurzame en verantwoorde houtkap. Op die manier zorgen we er mee voor dat de vegetatie in evenwicht blijft en dragen we zorg voor onze planeet!

HHZL1430-2.jpg
HHZL9490-Pano.jpg

In België. Op onze site in Heusden-Zolder van ca 10 ha houden we steeds rekening met de buren. We leggen er ons oor regelmatig te luisteren en proberen in te spelen op wat er leeft. Goede communicatie maakt goede vrienden. Daar zijn we van overtuigd!

 

In het buitenland. Het hout uit het buitenland kopen we steeds bij correcte partners. Zo zien we erop toe dat alles eerlijk verloopt en krijgt de juiste persoon een juiste prijs voor zijn product.

Geïnteresseerd in onze kwaliteitsproducten?

 Contacteer ons vrijblijvend en we vertellen u er alles over.

bottom of page