top of page

Mogelijkheden zonder grenzen

Van terrasplanken tot gevelbekleding, in verschillende soorten hout en met verschillende profielen. De mogelijkheden bij Lenzo zijn eindeloos. Wist u trouwens dat we ook helemaal thuis zijn in maatwerk? Of het nu gaat om grote houtpartijen of fijne gevelbekleding, we gaan steeds voor precisie en nauwkeurigheid.

 

We adviseren u graag in de beste keuze voor de toepassing die u zoekt. Contacteer ons gerust voor een afspraak.

Elk hout de beste versie van zichzelf 

Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken die de kwaliteit ervan bepalen. Van duurzaamheid, tot stabiliteit. Sommige soorten hebben van nature een hoge duurzaamheid, het hardhout. Bij anderen is er een tussenstap nodig, een thermische behandeling. Een bijzonder procedé dat de duurzaamheid van het hout spectaculair kan laten stijgen. Een oven met een specifieke temperatuur bakt de voedingsstoffen als het ware uit het hout, wat de kwaliteit ten goede komt. Bij Lenzo beschikken we over de juiste, zeldzame kennis van dit unieke procedé. Op die manier zijn onze houtsoorten steeds van de allerbeste kwaliteit én duurzaam!

Onze houtsoorten

Kwaliteit in alle soorten en maten

Bij houtschaverij Lenzo bieden we een uitgebreid gamma aan houtsoorten met elk specifieke eigenschappen en diverse toepassingen. We hebben zowel standaardhout als unieke soorten, steeds afkomstig van duurzame en verantwoorde houtkap. Want bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Daarom hechten we ook veel belang aan foutloos hout. We sorteren nauwkeurig en behandelen het hout zorgvuldig. Op die manier leveren we 100% hout van 100% kwaliteit.  

HHZL1857-2_edited.jpg

Geïnteresseerd in onze kwaliteitsproducten?

 Contacteer ons vrijblijvend en we vertellen u er alles over.

bottom of page